Over Oscar

Gedreven door een passie voor persoonlijke ontwikkeling, combineer ik mijn ervaring en gespecialiseerde coachingvaardigheden om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken.

Passie voor mensen

Van jongs af aan hebben mijn ouders mij geleerd om aandachtig te observeren wat er om mij heen gebeurt. Dit wekte een grote nieuwsgierigheid op die nooit meer weg is gegaan.

Wat mij vooral intrigeert, zijn mensen: wat motiveert ons, waarom maken we bepaalde keuzes en welk doel hebben we daarbij?

Mijn doel als coach is om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en te groeien in hun persoonlijke en professionele leven.

Als voormalig Projectmanager in de IT-, installatie- en retailsector, heb ik veel ervaring opgedaan met de uitdagingen waar mensen mee geconfronteerd kunnen worden op hun weg naar succes. Deze inzichten pas ik nu toe om anderen te ondersteunen en verder te helpen.
Sinds mijn start als ondernemer in 2011, heb ik ook een rijke hoeveelheid ervaring en inzichten verzameld over het ondernemen. Deze wijsheid kan ik inzetten om bijvoorbeeld startende ondernemers te ondersteunen bij het opzetten of uitbreiden van hun bedrijf.

Om mijn coachingvaardigheden verder te onderbouwen, heb ik een post-hbo opleiding gevolgd bij opleidingsinstituut “de Baak” en heb ik diverse aanvullende trainingen gevolgd en certificaten behaald.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Hierdoor ben jij verzekerd van een professionele en goed opgeleide coach. Ik hanteer een transparante werkwijze en ben ik gebonden aan (ethische) gedragscode.

Ik word vaak omschreven als iemand die vriendelijk en direct is, met een empathische benadering, creativiteit, en een gedrevenheid om verbetering te bereiken. Deze kwaliteiten pas ik toe tijdens onze coaching sessies.

Oscar van den Elshout

Reviews over mijn coaching

Ik voelde mij niet altijd gehoord en had soms moeite met het aangeven van grenzen. Oscar's benadering gaf veel inzicht. Hij kan goed luisteren en op de juiste momenten inspringen om mij een spiegel voor te houden of met praktische intervisies te komen. Hierdoor heb ik geleerd om situaties beter te kunnen inschatten en hier ook beter naar te kunnen handelen.

Hans

Oscar heeft een bijzonder talent om ingewikkelde problemen op een eenvoudige manier uit te leggen. Dit maakt het voor mij een stuk gemakkelijker om te begrijpen wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Dankzij zijn aanpak kan ik nu snel in actie komen. Hij weet hoe hij dingen simpel en logisch kan overbrengen, en dat geeft mij de motivatie maar ook het vertrouwen om de juiste stappen te ondernemen. Het is alsof Oscar de problemen kleiner en minder intimiderend maakt, waardoor ik me beter voorbereid voel.

Anna

Zullen we vrijblijvend kennismaken?